HOME » WOENSDAG » WO OCHTEND

WorkshopEnergetische bescherming OB + BB 

Omschrijving:

Ben jij gevoelig voor de stemming van anderen, neem jij vaak het gedrag/energie over van anderen of voel je je vaak moe nadat je een dag school hebt gehad door alle verschillende indrukken? Dan is de kans groot dat jij gevoelig bent en dat jij je niet genoeg kan beschermen tegen de invloeden van anderen. In deze workshop ga je leren wat hoog-sensitiviteit is, wat energie is, hoe het energiesysteem werkt en hoe je je tegen energie van anderen kunt beschermen. In de workshop wordt theorie afgewisseld met oefeningen om je eigen energie beter te voelen en te beschermen.

 

NB: Dit is een workshop met een spirituele inslag. Misschien is deze workshop minder geschikt voor jou als je een zeer wetenschappelijke instelling of een andere overtuiging hebt die niet past bij spiritualiteit, maar uiteraard ben je ook met deze achtergronden welkom als je nieuwsgierig bent.

 

Doelen: M3, Z2, C1

Categorie: gezondheid en spiritualiteit

Workshopgever: KOM


WorkshopMet HTML/CSS een website maken OB + BB

Omschrijving:

Tijdens deze workshop leer je zelf HTML en CSS schrijven om daarmee de basis van een website te maken. Let op: je moet zelf een laptop meenemen. Apple computers zijn hier niet voor geschikt. Je moet het programma Kladblok of Notepad op je laptop hebben staan. Er worden geen laptops vanuit school verstrekt. Als je geen laptop van huis mee mag of kan nemen, moet je van tevoren een laptop in het studiehuis reserveren. Als je geen laptop bij je hebt, kan je niet meedoen!

 

 

Doelen: M1, Z3, C3

Categorie: Art, Wetenschap

Workshopgever: JAG


WorkshopRook en vuur OB + BB

Omschrijving:

Met een paar proefjes gaan we vuur en rook onderzoeken….

 

Doelen: M1, Z1, C1

Categorie: Natuur, Wetenschap

Workshopgever: HOR & CAA


WorkshopHenna + Couscous OB + BB

Omschrijving:

Leer de Marokkaanse cultuur kennen:

  • Tijdens deze workshop ga je leren waar de henna art vandaan komt. Je mag zelf een ontwerp maken en deze ook op je hand zetten.
  • Tijdens deze workshop leer je samen hoe je een heerlijke couscous salade kunt maken.
  • In de Marokkaanse cultuur is de mierzoete munt thee niet weg te denken. Leer hoe je deze heerlijke thee kunt maken.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art, Cultuur

Workshopgever: TAS


Workshop: Springen/klimmen OB + BB

Omschrijving:

Wil jij op een sportieve manier je grenzen verleggen? Geef je dan op! In de Bongerd zullen we de klimwand, tumblingbaan en grote trampoline gebruiken om jou uit te dagen.

 

Doelen: M0, Z2, C2

Categorie: Sport

Workshopgever: EKV & WNN


Workshop: Vriendschapsarmbandjes maken OB 

Omschrijving:

 Wil jij je beste vriend(in) verrassen met een origineel cadeau? Geef je dan op voor de workshop ‘vriendschapsarmbandjes maken’. Je leert diverse knooptechnieken en je leert natuurlijk hoe je op een creatieve manier iemand blij kunt maken.

 

Doelen: M2, Z3, C2

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij, Diversen

Workshopgever: CER 


WorkshopJournalistiek OB + BB

Omschrijving:

In tijden van ‘fake news’ is het steeds lastiger om te weten welk nieuws je kunt vertrouwen en welk niet. Hoe kun je daar beter achter komen dan zelf een goed nieuwsproduct in elkaar te draaien? Je gaat aan de slag met een zelf gekozen medium: een ‘ouderwets’ krantenbericht, een artikel in een tijdschrift, een journaalrubriek of multimedia. Je zult zien dat een goed journalistiek product aan dezelfde standaarden moet voldoen, maar aan jou de taak om je eigen favoriet te kiezen en hier wat moois van te maken!

 

Let op: je neemt je eigen materialen voor productie mee. Wanneer je ‘schrijvende journalistiek’ wilt gaan uitoefenen (zoals krant en tijdschrift) neem dan een laptop mee. Als je kiest voor ‘beeldende journalistiek’ (zoals journaal of multimedia) kun je dat met je telefoon doen, maar voor nog beter kwaliteit is een camera natuurlijk aan te raden.

 

Doelen: M3, Z2, C2

Categorie: Cultuur, Maatschappij

Workshopgever: BBA


WorkshopLiedjes maken en spelen OB

Omschrijving:

In deze workshop ga je aan de slag met popliedjes. Dat kunnen bestaande liedjes zijn, maar misschien kun je ze ook zelf verzinnen. Het is natuurlijk heel handig als je een muziekinstrument bespeelt of als je het leuk vindt om te zingen, maar belangrijker is dat je muziek maken heel erg leuk vindt.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art, Cultuur,  Diversen

Workshopgever: JAJ


WorkshopEitje gooien OB + BB

Omschrijving:

Jullie krijgen in groepjes 3 rauwe eieren. Het is de bedoeling dat jullie de eieren laten vallen van de 1e, 2e en 3e verdieping ZONDER dat deze breken. Er is materiaal aanwezig dat je kunt gebruiken om het ei te beschermen. Het groepje dat het ei heel laat en het minste materiaal gebruikt wint!

 

En ja, aan het einde ruimen we alles netjes op ;).

 

Doelen: M1, Z3, C3

Categorie: Wetenschap, Diversen

Workshopgever: WTR


Workshop: Bordspellen OB

Omschrijving:

Je speelt een leuk bordspel. Denk hierbij aan Monopoly, Doolhof, Schaken, Dammen, Mens Erger je Niet, Cluedo etcetera.

Heb je thuis een favoriet bordspel,  …….  neem het mee!

 

Doelen: M1 Z2 C2

Categorie: Art, Cultuur, Gezondheid, Maatschappij, Natuur, Sport, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: WAJ


WorkshopReligie voor gekkies?! OB + BB

Omschrijving:

Religie, dat is toch een sprookje? Iets voor oude mensen, die eigenlijk niet begrijpen hoe de wereld in  elkaar zit? Hoe denken gelovigen eigenlijk zelf over dit soort vooroordelen? Ontdekt het zelf in deze workshop, die geheel plaatsvindt in de Johannes de Doperkerk in Wageningen! We wonen eerst de eucharistieviering bij, gaan daarna in gesprek met de priester en maken (spelenderwijs) kennis met de kerk en het christelijk geloof.

 

Doelen: M3, Z2, C2

Categorie: Cultuur, Maatschappij, Wetenschap

Workshopgever: RON & DKP


WorkshopOntdek de bodem! OB

Omschrijving: Wat zit er onder je voeten? Wil jij weten wat er zich afspeelt onder jouw voeten? Vraag je je wel eens af waarom niet overal dezelfde bomen groeien? Waarom is zand geel, wit of grijs?! Ontdek zelf wat er onder je voeten zit! Schrijf je in voor deze workshop en ga mee grondboren!
Zorg dat je een fiets, goede stevige schoenen en warme (regen)kleding meeneemt en misschien word jij wel de nieuwe grondboorkampioen!

 

Doelen: M0, Z1, C1

Categorie:  Natuur, Wetenschap

Workshopgever: ZON


WorkshopMariokart tour Toernooi OB + BB

Omschrijving:

 Neem het op tegen je medeleerlingen in het Mariokart tour Toernooi. Het Toernooi vind plaats op school.   Mariokart tour speel je op je telefoon. Doe je mee aan deze workshop download dan van te voren de app en neem een oplaadsnoer voor je telefoon mee, mocht deze leeg zijn.

 

Doelen: Z0

Categorie:  Diversen

Workshopgever: DRG & BHP


WorkshopHistory of film BB 

Omschrijving:

Tijdens deze workshop gaan wij kijken naar een aantal klassieke films en de thema’s bespreken.

(alleen bovenbouw i.v.m. kijkwijzer)

 

Doelen: M1, Z0, C2

Categorie: Cultuur

Workshopgever: BGR


WorkshopRed iemands leven met AED en hartmassage OB + BB

Omschrijving:

Wat moet je kunnen en doen als iemand in je omgeving bewusteloos op de grond ligt? Wanneer is het zinvol om hartmassage te geven en hoe moet je dat doen? En hoe maak je daarbij eventueel gebruik van een AED-apparaat. In deze workshop leer je de grondbeginselen hiervan en hoe je je dit aan kunt leren door na deze workshop deel te nemen aan een training.

 

Doelen: M3, Z1, C0

Categorie:  Cultuur, Gezondheid, Maatschappij

Workshopgever: Erika Zegers, Stichting Reanidatie/Hartmassage & BTN


WorkshopWaterraket maken OB en BB

Omschrijving:

In deze workshop maken jullie een waterraket. 

 

Neem hiervoor een PET- fles (een cola-, sinasfles etc.) mee.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Wetenschap

Workshopgever: MAA &HEI


WorkshopPortret Boetseren OB + BB

Omschrijving: Portret Boetseren

 

We gaan met klei kleine studies maken van het portret.

Hoe bouw je een portret op en breng je structuur aan om het portret zo realistisch mogelijk

te laten lijken.

Neem een foto mee!

 

Doelen: M0, Z2,C 3

Categorie: Art, Cultuur,

Workshopgever: EYK


WorkshopOnder-Wijsmakers BB

Omschrijving:

Het onderwijs staat nooit stil. Er komen en gaan allemaal dingen: lesmethodes, toetsen, leervaardigheden, profielen, keuzestress, digitaal of toch op papier? Maar welke dingen vind jij dat er moeten zijn? Wat zou jij willen zien op Pantarijn? Wat hebben jullie nou echt nodig?  Samen gaan we op onderzoek in onderwijsland om zelf een onderwijs programma te schrijven en zo een stempel te drukken op de BB. Laat je niks wijsmaken; maak zelf je eigen onderwijsprogramma.

 

Doelen: M2, Z2, C3

Categorie: Onderwijs, Onderwijskunde, Onderzoek, Wetenschap

Workshopgever: GDR


WorkshopSport en Voeding BB

Omschrijving:

In deze workshop zal het onderwerp “Sport en Voeding” centraal staan. Er zullen achtergronden worden getoond van voeding bij topsport en voor de leerlingen zullen praktijksituaties worden besproken voor de voedingskeuze bij sport. We zullen de dagelijkse voedingsinname kunnen analyseren, voeding bij een eigen sportactiviteit bekijken en energie-verbruik bij een sportactiviteit analyseren. Sport en voeding: een wereld te winnen!

 

Doelen: M2, Z1, C1

Categorie: Gezondheid, Sport, Wetenschap

Workshopgever: Jeroen Wouters, Innovatie-manager Sport en Voeding, Olympisch Sportcentrum Papendal & HEY


Workshop: 3D printen en laseren OB + BB

Omschrijving: 3D printen biedt veel extra’s en grote varianten aan combinaties en vele interessante toepassingen. Leerlingen experimenteren met 3D printen processen en 2D tekenen. Je gaat een eigen 2D en 3D ontwerp maken en met een 3D printer printen. Je gaat zelf aan de slag om een bot van een dinosaurius, een ei van een koolmees of een slang te tekenen en 3D te printen. De deelnemers zien hoe ontwerpen in 2D en 3D-software worden getekend en hoe 3D-printing en lasersnijden werkt. FabLab workshop is met een rondleiding over het Campusterrein van de Universiteit gekoppeld. Wetenschap, kunst en techniek kunnen elkaar versterken. Je krijgt een rondleiding over het Campusterrein van de Universiteit.

 

Daarom: neem je fiets mee. De workshop vindt buiten school plaatsvindt, in het FabLab Wageningen op de Campus Wageningen Universiteit. Workshop in het FabLab Wageningen op de Campus. Klik hier en zie waar je ons kunt vinden.

 

Doelen: M1, Z3, C3

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: Jutta Wirth, FabLab Wageningen & JRM


WorkshopCartoontekenen OB

Omschrijving:

Het is niet erg als je niet kunt tekenen en je hoeft zelfs niet eens grappig te zijn. Tijdens deze workshop worden de leerlingen stap voor stap meegenomen in de wereld van cartoons. Ze leren hoe ze in een tekening een grap of boodschap kunnen verwerken. Aan het einde van de workshop hangt er een lokaal vol met allemaal zelfgemaakte cartoontekeningen.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & RHB


WorkshopGrimeren / schminken (wonden maken) OB

Omschrijving:

Waar podiumlicht het gezicht van een artiest afvlakt, brengt grime het weer tot leven. Grime geeft artiesten net dat beetje of juist heel veel extra om te stralen op het podium. Ervaar tijdens deze workshop de magie van de metamorfose van het menselijk gezicht. Er wordt in tweetallen gewerkt zodat de leerlingen elkaar kunnen grimeren. Na een korte introductie waarin een aantal basishandelingen worden uitgelegd, oefenen de leerlingen eerst op hun eigen arm. Vervolgens maken ze een eigen ontwerp en gaan werken op het gezicht van hun grimepartner. Er kan gewerkt worden met allerlei thema’s en onderwerpen. De leerlingen kunnen bijvoorbeeld karakters of wonden gaan grimeren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & MUI


WorkshopHandlettering OB

Omschrijving:

In een tijd waarin typen aan de orde van de dag is, maakt Handlettering haar comeback. Tijdens de workshop Handlettering leren de leerlingen de kunst van lettervormen tekenen en gebruiken. Ze ontdekken tijdens de workshop de waarde van (mooi) geschreven schrift,  leren welke functies verschillende  lettervormen hebben en zijn zo bezig typografie te ontdekken!

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & SCD


WorkshopPodcast maken OB

Omschrijving:

Alles komt weer terug: de lp’s, de casettebandjes en dus ook het luisterverhaal. Waar mensen vroeger gekluisterd aan de radio naar hoorspelen luisterden is er tegenwoordig de podcast. Podcast is hét medium om op een radio-achtige manier verhalen te vertellen. Onze docenten leren de leerlingen hun verhaal boeiend en uniek over te brengen, en dat enkel met geluid! Wie maakt de spannendste podcast?

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij

Workshopgever: Kleinkunstig & VMF


WorkshopReactiebaan OB

Omschrijving:

Met als voorbeeld de kunstinstallatie The Way Things Go van Fischli & Weiss, gaan leerlingen zelf aan de slag met het onderzoeken van materiaal en objecten. Hoe kan het materiaal in beweging worden gezet? Wanneer blijft een object in balans en wanneer valt het om? Hoe kan je het hele lokaal gebruiken in de reactiebaan? Tijdens deze onderzoekende workshop bouwen de leerlingen al experimenterend een eigen reactiebaan met verschillende materialen.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & KAS


Workshop: Superimpose Fotografie OB

Omschrijving:

Misschien heb je de foto’s van de 17-jarige Annegien Schilling (@fetching_tigerss) wel voorbij zien komen op internet. Annegien maakt surrealistische zelfportretten die ze op Instagram plaatst. De portretten zijn zo bijzonder dat ze inmiddels internationaal bekend is. In de workshop Superimpose gaan de leerlingen ook aan de slag met surrealistische fotografie. De leerlingen leren om anders naar beeld te kijken. Wat gebeurt er als je beelden combineert? Hoe vang je een verhaal in een beeld?

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & KNO


WorkshopCreatief schrijven OB

Omschrijving: In deze workshop ga je opzoek naar jou innerlijke J.K Rowling. Zit jij vol met fantasie, verhalen, en of karakters maar heb je nooit de tijd gehad om dit op papier te zetten? Geef je dan nu op en kom ontdekken waar jou fantasie tot in staat is! Handig is wel om een laptop of schrift mee te nemen waar je op of in kunt schrijven.

 

Doelen: M0, Z1, C3

Categorie: Art, Diversen

Workshopgever: TUM


WorkshopDe Grote Improvisatieshow OB

Omschrijving:

In deze workshop leer je improviseren. Hierbij doe je diverse activiteiten, spellen en oefeningen. Wellicht herken je oefeningen vanuit Theatersport, De Lama’s of de daadwerkelijke Grote Improvisatieshow.

 

Doelen: C3

Categorie: Art en Theater

Workshopgever: Anna Roelofsen, Daniel Baarslag, Asmara Tellings & BSK

Contact: annaroelofsen@hotmail.com


WorkshopJachtseizoen OB

Omschrijving:

We gaan binnen gemeente Wageningen het Jachtseizoen spelen van StukTV,

Zorg dat je een volle telefoon mee hebt en de app van het Jachtseizoen hebt gedownload.

 

Doelen: M0, Z3, C1

Categorie:  Gezondheid, Sport, Diversen

Workshopgever: Hugo Wessels, Deen de Jong, Mathijs de Louw, Roxy van Ojik, Yorick Groenewoud & LER


WorkshopSustainable Development Goals Game OB + BB

Omschrijving: Speel het sustainable development goal game! Je komt erachter wat ze betekenen? Hoe belangrijk ze zijn en wat jij kan doen voor een duurzame toekomst. Het spel is ontwikkelt in Japan en wordt nu voor het eerst op een Nederlandse school gespeeld!

 

Doelen: M3, Z3, C3

Categorie: Art, Cultuur, Gezondheid, Maatschappij, Natuur

Workshopgever: MDF Training and consultancy & VLI


Workshop: Roei Clinic W.S.R. Argo & W.S.V.VADA OB + BB

Omschrijving: Binnen deze workshop ga je kennis maken met een sport die steeds populairder wordt. Hier leer je (ploeg) roeien en de manier van trainen binnen het roeien. Afhankelijk van het weer kunnen we ook naar buiten gaan, hou hier rekening mee met je kleding.

Binnen de sport kan je ervoor kiezen om het vrijblijvend te doen of op een wedstrijd niveau waarbij je het hele land doorgaat en als je echt goed bent internationaal gaat roeien.

Adres: Grebbedijk 59, 6702PB, Wageningen.

Benodigdheden: 1 set warme strakke kleding (denk aan thermo kleding) en gympen voor het geval we naar buiten gaan en 1 set korte kleding (sportbroekje, t-shirt) en zaalschoenen.

 

Doelen: M3, Z3, C1

Categorie:  Natuur, Sport

Workshopgever: Leander Knab & PLA


Workshop: Schaatsen triavium Nijmegen BB

Omschrijving:

  • 2 uur schaatsen op de kunstijsbaan triavium Nijmegen.
  • 333 mtr baan, ijshockeybaan of krabbelbaan.
  • Schaatshuur mogelijk: EJ’s Schaatsshop
  • ijshockey- of kunstschaatsen € 5,50 per paar (moet je zelf betalen)
  • Handschoenen verplicht!
  • Schoolpasje nodig om schaatsen te huren.
  • Site: www.triavium.nl


Programma - ochtend:

9.15 uur vertrek naar Nijmegen

Schaatsen van 10.00 uur tot 12.00 uur

12.00 uur vertrek weer naar Wageningen  (om 12.45 uur weer op school)

 

Let op! Niet beide keren inschrijven !

 

Doelen: M1, Z3, C3

Categorie: Sport.

Workshopgever: MOO & AKS


WorkshopDancing with the Pantarijn Stars OB + BB

Omschrijving:

Wil je graag ballroom of latin american leren dansen? Schrijf je dan nu in voor deze workshop. Stijldansen doe je met zijn tweeën dus als je iemand mee kunt nemen naar de workshop, dan weet je zeker met wie je gaat dansen.

Neem mee: een paar schoenen met gladde zolen.

 

Doelen: M1, Z3, C2

Categorie: Cultuur en Sport

Workshopgever: NNR & danspartner


WorkshopHoe overleef je een Ecodorp? OB + BB

Omschrijving: Op het Ecodorp Ppauw wonen jongeren die groot durven te dromen. Wist je dat er technieken zijn om dromen uit te laten komen? Dat verhalen vertellen de wereld veranderd? Dat iedereen een kunstenaar is? Kom kijken, luisteren en spelen met de Ppauwers! We hebben een Willy wortel, andere universiteit, lokaal geld, eetbaar bos, tiny houses, koekebakker en nog veeeeel meer. En we hebben er zin in om jullie vaker te zien!

 

Klik hier en zie waar je ons kunt vinden.

 

Doelen: M3, Z1, C2

Categorie: Art, Cultuur, Gezondheid, Maatschappij, Natuur, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: Bewoners van Ecodorp Ppauw (initiatief: Erik Groen) & SCP


Workshop: Salsa dansen OB + BB

Omschrijving:

Kennismaken met verschillende culturen d.m.v. dansen.

Sportief bewegen op muziek.

 

Doelen: M1, Z1, C2

Categorie: Cultuur

Workshopgever: RAY


WorkshopSchrijf en componeer mee aan de cancion social voor het Pantarijn!  OB + BB

Omschrijving:

 

De jeugd van Nederland is een van de gelukkigste van de wereld.  Voel jij dat ook? Hoe zit dat op het Pantarijn?

 

In deze workshop gaan we dat onderzoeken en onze bevindingen verwerken in een Cancion Social een lied dat jezelf en anderen inspireert om de wereld van het Pantarijn mooier te maken.

 

Wat neem je mee? Jouw motivatie en enthousiasme om mee te doen. En: een tekst uit een gedicht, film, song  of boek dat jou inspireert. (Zie voor meer informatie op www.tinku.nl )

 

Doelen: M3, Z3, C3

Categorie: Art, Cultuur, Gezondheid, Maatschappij, Natuur, Sport, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: Marisabel Pardo & HEE


WorkshopSuper Smash Bros Ultimate OB + BB

Omschrijving:

Kom Super Smash Bros met ons spelen!

Dit is een workshop voor beginners en gevorderden.

Eigen controllers zijn niet nodig maar wel toegestaan.

 

Doelen: Plezier

Categorie: E-Sport, Diversen

Workshopgever: Lone, Jurrian en Tom & BFJ


WorkshopOntwerp je eigen Kerstkaart OB

Omschrijving:

Werken met diverse kerstmaterialen.

 

Doelen: M2, Z3, C3

Categorie: Maatschappij, Natuur,

Workshopgever: ROD, LAA


Workshop: Goede voornemens schilderen OB + BB

Omschrijving:

Ontdek je creatieve kant! De kerstvakantie staat voor de deur, en de eerste kerstkaarten zitten al in je inbox. Wat wil je volgend jaar bereiken en hoe ga je dat doen? Door er op een creatieve manier mee aan de slag te gaan, ontdek je dat je doelen dichterbij zijn dan je denkt..

Dus neem je goede voornemens mee, wij zorgen voor papier en verf!

 

Doelen: M1, Z2, C3

Categorie: Art, Maatschappij, Diversen

Workshopgever: Charly Dulk en Anne van Veen


WorkshopFeestelijke Franse hapjes klaarmaken OB + BB

Omschrijving:

We gaan Franse hapjes maken die je makkelijk thuis opnieuw kan maken. Deze zullen aan de docenten aangeboden worden voor een vrijwillige bijlage die gedoneerd zal worden aan het goede doel. Neem zelf keukengerei mee als een mixer, een staafmixer, een keukenschort…

 

Doelen: M2, Z1, C2

Categorie:  Cultuur, Maatschappij, Diversen

Workshopgever: FEA


Workshop: Shared Studios OB

Omschrijving:

Grijp jij de kans om in een high-tech container via het Shared Space-project in contact te komen met mensen elders ter wereld, laat het dan vooraf weten aan de begeleider van deze workshop. Je fietst met elkaar naar Ede, waar de container nu staat (zie Facebook pagina-Shared Space-Ede) waar je in de container met elkaar een korte wereldreis maakt. Je krijgt dan de kans om minimaal 15 minuten en maximaal 30 minuten in contact te komen met mensen met een soortgelijke interesse elders ter wereld. Bekijk gewoon het filmpje even, dat maakt het duidelijk genoeg.


PS; deze container komt waarschijnlijk eind januari ook naar ons schoolplein, zodat meer mensen hierin op wereldreis kunnen gaan. Dat is nu nog niet helemaal zeker, dus grijp je kans.

 

Doelen: M3, Z1, C2

Categorie: Cultuur, Maatschappij, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: WERWorkshop: ........................... OB

Omschrijving:

Inhoud nog onbekend

Doelen: .........

Categorie: .....

Workshopgever: WER


Workshop: Wiskunst OB

Omschrijving:

In deze workshop ga je mooie (vooral) ruimtelijke constructies en figuren maken van o.a.  papier en potloden. Je kan bijvoorbeeld van post-its een regelmatig twaalfvlak maken.  Ook kun je van potloden een hexastix maken, die heb je misschien al wel eens zien staan in de wiskundelokalen. Je bent in deze workshop dus vooral zelf creatief bezig.

Je moet zelf een schaar en wat kleurpotloden of stiften meenemen.


Doelen: M1, Z2, C2

Categorie: Art

Workshopgever: LTN


Workshop: Ontwerp het beste spel ooit! OB

Omschrijving:

Inhoud nog onbekend

Doelen: .........

Categorie: .....

Workshopgever: NAN