HOME » MAANDAG » MA MIDDAG

Workshop: Werken aan je PWS voor 4 mavo BB (alleen 4M)

Omschrijving:

Tijdens deze workshop ga je werken aan je profielwerkstuk in Apprentice. Neem hiervoor je laptop mee.

 

Doelen: M2, Z3, C2

Categorie:  Diversen

Workshopgever: JAG


Workshop: Linnen tassen pimpen OB + BB

Omschrijving:

Wil jij zelf de ontwerper zijn van jouw tas? En ben jij ook tegen het gebruik van al die plastic tassen? Doe dan mee aan deze workshop. Wij geven de tas en jij mag gaan pimpen. We gaan o.a. werken met verf dus trek niet je nieuwste outfit aan.

 

Doelen: M2, Z2, C2

Categorie: Art, Maatschappij, Diversen

Workshopgever: CER & BKE


Workshop: Muziek maken met Ableton OB + BB

Omschrijving:

In deze workshop ga je aan de slag met Ableton. Dit is software dat veel gebruikt wordt door muzikanten voor het maken van allerlei soorten elektronische muziek: dance, hiphop, techno, drum & bass. Er zijn veel mogelijkheden. In het eerste gedeelte van de workshop leer je werken met het programma. Daarna kan je de rest van de tijd gebruiken om zelf muziek te maken.

 

Zorg er voor dat je zelf een koptelefoon of oortjes meeneemt naar de workshop die je kan gebruiken om naar je muziek te luisteren.

Doelen: M0, Z1, C3

Categorie: Art

Workshopgever: BCW


Workshop: PlantAardig koken met groente uit de leertuin OB + BB

Omschrijving: Hoe leuk is het om je eigen plantaardige twee gangen diner te maken en dan ook nog eens zelf op te eten! Leer samen koken en ervaar hoe lekker en gezond het kan zijn om gerechten te eten met alleen plantaardige ingrediënten.

Je hoeft alleen je enthousiasme voor gezond koken mee te nemen.

 

Doelen: M3,Z2,C1

Categorie: Gezondheid, Maatschappij, Natuur

Workshopgever: KOW


Workshop: Renkumse Molen OB

Omschrijving:

Je brengt een bezoek aan de Renkumse Molen. Je krijgt tijdens de rondleiding uitleg over de werking van de molen, ook ga je helpen bij het opzeilen en in werking brengen van de molen.

Je fietst zelfstandig naar Renkum.

 

Doelen: M2

Categorie: Cultuur, Maatschappij, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: WAJ


Workshop: Op avontuur in het Renkum’s Beekdal OB

Omschrijving:

We gaan een fotospeurtocht doen in het Renkum’s Beekdal. Vooral leuk voor de jongere leerling. Neem regenkleding mee en trek schoenen/laarzen aan die vies mogen worden.

 

Doelen: M2, Z3, C2

Categorie: Art, Natuur, Sport

Workshopgever: JAN


Workshop: Bullet Journal OB

Omschrijving: Dé instagram-hype van het moment: het Bullet Journal! Je hebt er misschien wel eens van gehoord, maar wat is het!? Dat is het leuke: een Bullet Journal (afgekort BuJo) is precies wat JIJ wilt dat het is. Je houdt er je dagelijkse taken in bij, je toekomstige afspraken, of je lange-termijn doelen. Je schrijft je gevoelens van je af, gebruikt het als schetsboek, houdt bij welke landen je hebt bezocht en welke reizen je nog wilt gaan maken, schrijft inspirerende quotes op in mooie hand lettering, of je maakt mooie creatieve pagina’s waar je bijhoudt welke boeken je nog wilt lezen en waar je gebleven bent in je favoriete series. Kortom: een Bullet Journal is een systeem om zo productief mogelijk te zijn én een uitlaatklep voor al je creativiteit.
Heb je zelf al een bullet journal? Neem hem mee? Als je leuke stiften en andere knutselspulletjes hebt, neem dat dan ook mee!

 

Doelen:  M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: ZON


WorkshopBullet Journal OB

Omschrijving:

Dé instagram-hype van het moment: het Bullet Journal! Je hebt er misschien wel eens van gehoord, maar wat is het!? Dat is het leuke: een Bullet Journal (afgekort BuJo) is precies wat JIJ wilt dat het is. Je houdt er je dagelijkse taken in bij, je toekomstige afspraken, of je lange-termijn doelen. Je schrijft je gevoelens van je af, gebruikt het als schetsboek, houdt bij welke landen je hebt bezocht en welke reizen je nog wilt gaan maken, schrijft inspirerende quotes op in mooie hand lettering, of je maakt mooie creatieve pagina’s waar je bijhoudt welke boeken je nog wilt lezen en waar je gebleven bent in je favoriete series. Kortom: een Bullet Journal is een systeem om zo productief mogelijk te zijn én een uitlaatklep voor al je creativiteit.
Heb je zelf al een bullet journal? Neem hem mee? Als je leuke stiften en andere knutselspulletjes hebt, neem dat dan ook mee!

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: BMU


WorkshopMake up voor gevorderden OB + BB

Omschrijving:

Heb je al een beetje make up kennis maar wil je die nog uitbreiden? We gaan samen aan de slag bij het zetten van een mooie look met jouw eigen materialen en spullen die ik meegebracht heb.

Neem zoveel mogelijk van je eigen make-up mee; minimaal een mascara/eyeliner, foundation, oogschaduw (ivm hygiëne en kleur), zoveel kwasten als je hebt en een staand spiegeltje. Mocht je wimpers/wimperlijm hebben is dit ook tof. Make up remover en haarspeldjes/haarband zijn ook wel handig.

 

Doelen: M1, Z2, C3

Categorie: Art, Cultuur, Gezondheid

Workshopgever: WAA & VMF


Workshop: Help een ander! Ondersteun Daklozenopvang ‘De Duif’ in Arnhem OB + BB

Omschrijving:

We hebben niet allemaal evenveel geluk in het leven. Sommige mensen hebben behoorlijk veel pech. En voor sommigen geldt dan ook nog eens dat ze zelfs geen dak boven hun hoofd hebben… Met de kerstgedachte in het achterhoofd, kun je in deze workshop mensen helpen die het minder getroffen helpen. In Arnhem gaan we praktisch aan de slag om deze daklozenopvang te ondersteunen: koken, schoonmaken, voorbereiden. Je steekt de handen uit de mouwen om mensen te helpen die het minder getroffen hebben. Doe mee!

Let op: De workshop vindt plaats in Arnhem (Spoorwegstraat 11). Je wordt geacht om op eigen gelegenheid hier naar toe te komen. Bij vragen hierover kun je natuurlijk contact met me opnemen door te mailen naar nroelen@pantarijn.nl

 

Doelen: M3,Z2, C1

Categorie: Gezondheid, Maatschappij

Workshopgever: RON


WorkshopSkiën Snow World Zoetermeer BB

Omschrijving:

Op maandag 16 december gaan we skiën/snowboarden in de binnenhal in Zoetermeer.

  • Vertrek Wageningen 10.45 uur
  • Uitgifte materiaal 12.30
  • Les van 13.00 uur tot 15.00 uur
  • Vrij en begeleid skiën van 15.00 uur tot 17.00 uur
  • Terug in Wageningen +/-18.00 uur

 

Zorg zelf voor de lunch. Let op warme kleding, het is min 5 graden in de hal en handschoenen verplicht.

Tevens zijn er kluisjes te huur voor € 0,50.

 

Inschrijvingen hebben al plaatsgevonden.

 

Doelen: M1, Z3, C2

Categorie: Sport

Workshopgever/ begeleiding: AKS, MOO, TAB, EKV, WNN, RIR, PLA, WEL, PLS, PIA, MDN


WorkshopWaar je ouders je niet mee naar op vakantie nemen OB + BB

Omschrijving:

Noord-Korea, Iran, Transnistrië, Oekraïne, Wit-Rusland. Dat zijn geen landen waar je ouders/verzorgers je mee naar toe nemen. Hoe is het om te reizen naar deze landen? Waarom zou je er naar toe willen reizen? En als je er naar toe reist, hoe gaat dat dan?

In deze workshop ga je leren over het reizen naar de ongebruikelijke locaties. Neem een pen mee!

 

Doelen: M3, Z0, C2

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij

Workshopgever: RPS


Workshop: Spellen OB

Omschrijving:

In deze workshop gaan jullie een ochtend verschillende spellen spelen. Je mag zelf bordspellen meenemen, maar er zijn diverse spellen aanwezig.

 

Doelen: M0, Z3, C1

Categorie: Diversen

Workshopgever: HEI


WorkshopPortretfotografie (telefoons verboden) BB

Omschrijving:

Geen lelijke selfie of simpel kiekje maar een echt vet portret. Gemaakt met een ECHTE CAMERA. Hoe doe je dat? Hoe maak je een tof portret voor jezelf, je vrienden of bijvoorbeeld Insta?

We nemen de hele dag de tijd zodat je de kans krijgt om je te verdiepen in techniek én de creatieve kant van fotografie. Je krijgt inzicht in de instellingen van je fototoestel, het gebruik van licht en gebruikelijke én ongebruikelijke technieken om mooie portretten te maken. Het is verplicht een ECHT FOTOTOESTEL mee te nemen (anders is deze workshop zinloos): een spiegelreflex of systeemcamera (dus GEEN smartphone). Je favoriete foto mag je bij ons inleveren en laten afdrukken.

Let op: deze workshop duurt een hele dag.

 

Doelen: M0, Z3, C3

Categorie: Art, Cultuur

Workshopgever: VIE en Eelco Bots


Workshop: Leven met een visuele handicap OB + BB

Omschrijving:

Een blinde persoon en haar blindentolk komen een workshop geven over slechtziendheid. In deze workshop leer je hoe het is om blind te zijn, maar leer je het ook ervaren. Waar lopen blinden letterlijk en figuurlijk tegenaan en hoe kun je ze het beste helpen.

 

Doelen: M3, Z2, C1

Categorie:  Gezondheid, Maatschappij,

Workshopgever: BRJ en MME


Workshop: Cartoontekenen OB

Omschrijving:

Het is niet erg als je niet kunt tekenen en je hoeft zelfs niet eens grappig te zijn. Tijdens deze workshop worden de leerlingen stap voor stap meegenomen in de wereld van cartoons. Ze leren hoe ze in een tekening een grap of boodschap kunnen verwerken. Aan het einde van de workshop hangt er een lokaal vol met allemaal zelfgemaakte cartoontekeningen.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & KNO


WorkshopGrimeren / schminken (wonden maken) OB

Omschrijving:

Waar podiumlicht het gezicht van een artiest afvlakt, brengt grime het weer tot leven. Grime geeft artiesten net dat beetje of juist heel veel extra om te stralen op het podium. Ervaar tijdens deze workshop de magie van de metamorfose van het menselijk gezicht. Er wordt in tweetallen gewerkt zodat de leerlingen elkaar kunnen grimeren. Na een korte introductie waarin een aantal basishandelingen worden uitgelegd, oefenen de leerlingen eerst op hun eigen arm. Vervolgens maken ze een eigen ontwerp en gaan werken op het gezicht van hun grimepartner. Er kan gewerkt worden met allerlei thema’s en onderwerpen. De leerlingen kunnen bijvoorbeeld karakters of wonden gaan grimeren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & NIJ


WorkshopHandlettering OB

Omschrijving:

In een tijd waarin typen aan de orde van de dag is, maakt Handlettering haar comeback. Tijdens de workshop Handlettering leren de leerlingen de kunst van lettervormen tekenen en gebruiken. Ze ontdekken tijdens de workshop de waarde van (mooi) geschreven schrift,  leren welke functies verschillende  lettervormen hebben en zijn zo bezig typografie te ontdekken!

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & GTS


WorkshopPodcast maken BB

Omschrijving:

Alles komt weer terug: de lp’s, de casettebandjes en dus ook het luisterverhaal. Waar mensen vroeger gekluisterd aan de radio naar hoorspelen luisterden is er tegenwoordig de podcast. Podcast is hét medium om op een radio-achtige manier verhalen te vertellen. Onze docenten leren de leerlingen hun verhaal boeiend en uniek over te brengen, en dat enkel met geluid! Wie maakt de spannendste podcast?

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij

Workshopgever: Kleinkunstig & SLL


WorkshopReactiebaan BB

Omschrijving:

Met als voorbeeld de kunstinstallatie The Way Things Go van Fischli & Weiss, gaan leerlingen zelf aan de slag met het onderzoeken van materiaal en objecten. Hoe kan het materiaal in beweging worden gezet? Wanneer blijft een object in balans en wanneer valt het om? Hoe kan je het hele lokaal gebruiken in de reactiebaan? Tijdens deze onderzoekende workshop bouwen de leerlingen al experimenterend een eigen reactiebaan met verschillende materialen. Nieuwsgierig? Klik op de foto!

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & TOJ


Workshop: Superimpose Fotografie BB

Omschrijving:

Misschien heb je de foto’s van de 17-jarige Annegien Schilling (@fetching_tigerss) wel voorbij zien komen op internet. Annegien maakt surrealistische zelfportretten die ze op Instagram plaatst. De portretten zijn zo bijzonder dat ze inmiddels internationaal bekend is. In de workshop Superimpose gaan de leerlingen ook aan de slag met surrealistische fotografie. De leerlingen leren om anders naar beeld te kijken. Wat gebeurt er als je beelden combineert? Hoe vang je een verhaal in een beeld?

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art

Workshopgever: Kleinkunstig & TAS


Workshop: Folderen/flyeren  en ophalen van voedsel ten bate van de voedselbank OB

 

In Nederland is er helaas ook sprake van armoede. Er zijn nog steeds gezinnen afhankelijk van de voedselbank, een instelling die zich inzet om mensen die het niet breed hebben toch te voorzien van een aantal verantwoorde maaltijden per week. Ik hoop dat jullie een aantal uur van de Pantarijnweek willen besteden om in de wijken te flyeren en om de klaar gezette voedselpakketten op te halen.

Wij van Pantarijn doen dit nu al een aantal jaren en tot nu is het een groot succes. Hopelijk kunnen we dit jaar ons succes overtreffen. Kijk maar even vast op facebook RSG Pantarijn/voedselbank pagina.

Ik hoop jullie aanmeldingen te zien. Namens de klanten van de voedselbank, de voedspelbank zelf en namens mij alvast hartelijk dank. 

Omschrijving: We gaan op maandagochtend en -middag en op dinsdagochtend- en middag de wijk in om bij de mensen folders  af te geven. Op de folder zelf staat wat de bedoeling is en wanneer we de door de mensen klaargezette voedselpakketen weer komen ophalen. Het ophalen van de voedselpakketten zal op donderdag in de ochtend en in de middag plaatsvinden.

 

Doelen: M3, Z2,  C1

Categorie:  Maatschappij

Workshopgever: DER


Workshop: Maak je eigen verhaal OB

Omschrijving:

In deze workshop maak je kennis met verhaalelementen en ga je een eigen verhaal maken. Dit kan natuurlijk met woorden, maar je kunt ook gebruik maken van beelden, foto’s, online tools, iMovie enz. Dus neem een device mee, ga erop uit en maak je eigen verhaal.

 

Doelen: M1, Z2, C3

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij, Diversen

Workshopgever: BRT


WorkshopPaint & Music OB

Omschrijving:

Schilderen met muziek - stimuleren van creatviteit en verbeeldingskracht in de rechterhersenhelft.

 

Doelen: Zelfstandigheid en Creativiteit (3)

Categorie: Art

Workshopgever: Myriam Hazelzet & WER


Workshop: Jezelf zijn, dat moet toch kunnen!  OB

Omschrijving: We openen met een korte voorstelling ‘Jezelf zijn, dat moet toch kunnen!’

Deze voorstelling laat veel herkenbare situaties zien waar jonge mensen mee kampen. Na de korte voorstelling gaan we lekker spelen rondom het thema.

   

Doelen: M3, C3

Categorie: Art en Cultuur

Workshopgever: Arjen, Jary, Tet, Lisa en Mitchell & RHB

Contact: mitchellvv@hotmail.com


Workshop: Jachtseizoen OB

Omschrijving:

We gaan binnen gemeente Wageningen het Jachtseizoen spelen van StukTV,

Zorg dat je een volle telefoon mee hebt en de app van het Jachtseizoen hebt gedownload.

 

Doelen: M0, Z3, C1

Categorie:  Gezondheid, Sport, Diversen

Workshopgever: Hugo Wessels, Deen de Jong, Mathijs de Louw, Roxy van Ojik, Yorick Groenewoud & WET


WorkshopHoe word ik influencer? OB

Omschrijving:

Jij hebt een boodschap en je wilt dat de wereld die hoort! Hoe bereik je een zo groot mogelijk publiek op sociale media?

Neem een opgeladen smartphone mee.

 

Doelen: M3, Z1, C3

Categorie: Cultuur, Maatschappij

Workshopgever: LOZ


Workshop: Schaken OB + BB

Omschrijving:

Tijdens de workshop maken jullie kennis met het spel schaken. Er kan geschaakt worden door leerlingen die reeds kunnen schaken, maar ook leerlingen die niet kunnen schaken mogen deelnemen. Er bestaat een mogelijkheid om les te krijgen in het schaken.
Mocht het zelfs een wens zijn voor alle deelnemers, dan kunnen we er ook een toernooitje van maken. Er zijn namelijk, indien nodig, ook klokken beschikbaar.

De workshop vindt plaats binnen school

 

Doelen: M1, Z3, C3

Categorie:  Cultuur, Maatschappij, Sport, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: BRC


WorkshopPlantarijn – aan de slag in de schooltuin! OB + BB

Omschrijving:

In deze workshop is het aan jou om de tuin een stukje toffer te maken: Help met planten van het voedselbos, adopteer een boom en geef hem een naam, plant de mooiste bloembollen in gekke vormen, graaf een minivijver voor kikkers en egels of bouw een marktkraam van pallets. En als je het dan nóg niet warm hebt gekregen, kun je marshmallows roosteren of broodjes bakken boven het kampvuur en genieten van een dampende mok warme chocolademelk!

Verzamelen op het schoolplein. Doe schoenen en kleren aan die vies mogen worden, een regenjas en/of laarzen kan ook fijn zijn!

Doelen: M1, Z2, C3

Categorie:  Gezondheid, Natuur, Diversen

Workshopgever: MAJ & Tom Haage


Workshop: Macrame Sleutelhanger maken OB + BB

Omschrijving:

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en zelf iets te maken? Met touw en kralen gaan we sleutelhangers maken. Je hoeft niks mee te nemen.

 

Doelen: M0, Z2, C3

Categorie: Art, Diversen

Workshopgever: JOD & TUM


Workshop: Matisse OB

Omschrijving:

Je gaat je kunstenaarsambitie uitbouwen. Een eigen werk maken dat is geïnspireerd op de grote Franse impressionist Henri Matisse.  Je krijgt beeldmateriaal van zijn werk en begint te schetsen. Aan de hand daarvan kom je tot een idee voor een Kunstwerk. Of niet. Ook goed. Matisse, dat is wat vanmiddag de klok slaat, zoals dat heet.

 

Doelen: M0 3, Z0 3, C0 3

Categorie: Kunst, Maatschappij, de Mensheid

Workshopgever: SEV


Workshop: Het klokhuis OB + BB

Omschrijving:

In deze workshop ga je zelf (in 2 uur tijd) een klokhuisaflevering maken over een door jou gekozen onderwerp. Vind je het leuk om sketches te verzinnen en te spelen of juist om uitleg te geven of een liedje te maken? Doe mee!

Meenemen: smartphone 

Leerdoel: verschilt per leerling: informatie overbrengen, toneelstukje maken, filmen, uitleg geven, informatie verwerken en overbrengen.

 

Doelen: M3, Z3, C3

Categorie: Art, Cultuur, Gezondheid, Maatschappij, Natuur, Sport, Wetenschap, Diversen

Workshopgever: VLI & MUN


Workshop: Salsa dansen OB + BB

Omschrijving:

Kennismaken met verschillende culturen d.m.v. dansen.

Sportief bewegen op muziek.

 

Doelen: M1, Z1, C2

Categorie: Cultuur

Workshopgever: RAY


WorkshopOrigami OB

Omschrijving:
Origami is toveren met papier. Met geduld en wat nauwkeurigheid heb je voldoende in huis om origami te leren. In deze workshop hebben we drie thema’s met daarbij verschillende niveaus: kerst, dieren en wiskundige 3D-figuren.

Voor deze workshop moet je meenemen:

  • Geodriehoek
  • Potlood
  • Telefoon + oortjes (bij 1 origami project zijn de instructies via Youtube)
  • Lepel (om scherper te kunnen vouwen)

 

Doelen: M0, Z3, C2

Categorie: Art, Diversen

Workshopgever: DKL


WorkshopReparatie kleding (naaien) OB

Omschrijving:

Je leert verschillende manieren om kleding te repareren of in te korten, knoopjes te naaien… Neem kapotte/gescheurde kleding en naaispullen mee (als je die hebt).

 

Doelen: M0, Z3, C1

Categorie:  Diversen

Workshopgever: GLM


WorkshopWiskundemarathon OB

Omschrijving:

Dit wordt een workshop met een wedstrijdkarakter.. Na eerst even te oefenen met een paar voorbeelden ga je de wedstrijd aan met 3 andere groepen. Je hoeft voor de wiskunde opgaven niet echt voorkennis te hebben , maar wel goed kunnen rekenen, je gezonde verstand gebruiken en heel goed kunnen samenwerken. En je vindt oplossen van opgaven leuk. Papier hebben we, zorg zelf voor schrijfbenodigdheden.

 

Doelen: M0, Z3, C3

Categorie: CultuurWetenschap

Workshopgever: BUI


WorkshopWiskundemarathonjurylid OB

Omschrijving: Dit is een workshop met een wedstrijdkarakter, je gaat dit samen met de workshopgever begeleiden. 22 leerlingen gaan de strijd met elkaar aan en er moet ook bijgehouden worden wat iedereen voor puntenscore heeft en ook aan het eind beoordeel je samen met de workshopgever wie de winnaar geworden. Je vindt het leuk om te helpen en bent ook snel in het optellen en bijhouden van scores, zelfs onder druk, maar daar heb je juist plezier in

 

Doelen: M1, Z3, C3

Categorie: Wetenschap

Workshopgever: BUI


WorkshopDuitse kerstkoekjes bakken OB

Omschrijving: In Duitsland is het bakken van kerstkoekjes een belangrijke traditie. Wij zullen met originele Duitse recepten verschillende kerstkoekjes bakken. 

 

Doelen: M1, Z1, C2

Categorie: Diversen

Workshopgever: HSS


WorkshopGezelschapsspellen OB

Omschrijving:

In deze workshop speel je gezellig in groepjes een aantal bekende gezelschapsspellen. Denk hierbij aan klassiekers zoals Trivial Pursuit, Ganzenbord en Monopoly, maar ook aan meer recente spellen als 'Ik hou van Holland' en Escape Room. Wie gaat er winnen?

 

Doelen: M1, Z2, C3

Categorie: Diversen

Workshopgever: HED


WorkshopOrigami: vouwen van kerstmannen naar vliegtuigjes OB

Omschrijving:

Houd je van papier vouwen en heb je wat doorzettingsvermogen dan zal je in deze workshop je niet vervelen.

 

Doelen: M2, Z3, C3

Categorie: Maatschappij, Natuur, Sport, Wetenschap

Workshopgever: LAA


WorkshopOntdek je talent! OB (vanaf klas 2)

Omschrijving:

In deze workshop ga je de uitdaging met jezelf aan! Je leert meer over je eigen lef, je gaat presenteren, je hebt lol, je komt tot nieuwe inzichten en ..... je zelfvertrouwen wordt vergroot!

Schrijf je in en ga aan de slag met scènes die jullie in kleine groepjes zelf maken en aan elkaar presenteren. Jullie zijn zowel publiek als speler.
Wij zetten onder de gemaakte scènes muziek die passend is of uitdaagt.

 

Waar? In Theater De Wilde Wereld - Burgtstraat 2 - 6701 DG - Wageningen

 

Doelen: M2, Z3, C3

Categorie: Art, Cultuur, Maatschappij, Diversen

Workshopgever: Henriëtte de Graaf & BFJ


WorkshopRoeien OB + BB

Omschrijving:

Maak kennis met de roeisport bij de Wageningse studentenroeivereniging Argo! Het wordt een workshop waar jij je krachten gaat bundelen met je medeleerlingen. Op de krachtzolder zal een ergometerestafette plaatsvinden op een indoor roeiapparaat, waarna de roeihaal uitgelegd en geoefend wordt op het droge. Vervolgens stappen we in de boot voor wat halen over de Rijn. Een rondleiding op de vereniging zal natuurlijk niet ontbreken. Trek extra warme sportkleding aan om de kou, die de tocht over de Rijn gaat brengen, te trotseren. 

 

Doelen: M1, Z2, C2

Categorie: Sport, Cultuur, Diversen

Workshopgever: Bodil Boelens & SCF


Workshop: Music, dance, curiosity and a bit of ICT OB + BB

Omschrijving:

De fusie van de fysieke en digitale wereld. Ervaar hoe beweging en geluid samenvloeien tot één geheel! De workshop laat nieuwe mogelijkheden zien van het gebruik van ICT in dans en muziek. 

Virtual Emotions. Het is spelen met beweging om muziek te maken, met instrumenten die virtueel in de lucht hangen. Je kunt vaste patronen doorbreken en nieuwe, onverwachte dimensies ontdekken. Het belangrijkste dat je nodig hebt is lef, maar dan krijg je ook een compleet nieuwe ervaring.

 

Doelen: M0, Z2, C0

Categorie: Sport, Diversen

Workshopgever: Edwin de Jonge & GEU


Workshop: Vogels bestaan niet en andere conspiracy theorieën OB

Omschrijving:

In deze workshop gaan wij op bekende conspiracy theorieën in, bespreken we waarom ze belangrijk zijn en gaan we zelf theorieën onderzoeken.

Doelen: M2, Z2, C2

Categorie: Cultuur, Maatschappij, Natuur, Diversen

Workshopgever: Roos Cramwinckel & Abigail Ketner


WorkshopBoardgames OB + BB

Omschrijving:

Je docent: Socratives, Kahoots, en andere quizzen in de klas. Jij: Brawlstars op je mobiel.

Tijd voor wat ánders. Altijd al bord- en kaartspellen willen spelen in de klas? Dan is dit je kans.

Neem verschillende spellen mee en daag mij uit. Winner takes all?

 

Doelen: Z1, C2, M3

Categorie: Cultuur, Diversen

Workshopgever: GDR


Workshop: ........................... OB

Omschrijving:

Inhoud nog onbekend

Doelen: .........

Categorie: .....

Workshopgever: HOR


Workshop: ........................... OB

Omschrijving:

Inhoud nog onbekend

Doelen: .........

Categorie: .....

Workshopgever: HEE